Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня»

ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня» 5 years 8 months ago #890

  • Anonymous
  • Anonymous's Avatar
ДЕКЛАРАЦІЯ Ініціативної групи «Сімнадцятого липня»


Ініціативна група «Сімнадцятого липня» - об’єднання, яке створили професійні астрономи, любителі і популяризатори астрономії в 74-ту річницю Головної астрономічної обсерваторії Національної Академії Наук України (ГАО НАНУ). Ми об’єдналися самі і закликаємо об’єднуватись інших навколо таких принципів:
1. Партнерство при розробці цілей подальшого розвитку, методів реконструкції і модернізації діяльності всіх структур ГАО НАНУ.
2. Благодійність і взаємодопомога в пошуках перспективних перетворень заради майбутнього ГАО НАНУ, що виключають патерналістські тенденції і авторитаризм.
3. Взаємна відповідальність керівництва ГАО НАНУ і колективу за вибір належних засобів захисту своїх інтересів. Хороші громадські справи робляться тільки добрими способами.
4. Партнерство та кооперація заради суспільного блага замість політики поділу і панування. Будь-які позитивні зміни вимагають особистого прикладу. Ми закликаємо об’єднуватись саме так.
5. Для цього нам треба проявити взаємну повагу і здатність до самоорганізації у вирішенні та відстоюванні питань подальшого розвитку ГАО НАНУ, що виключають маніпулювання і схильність до розчарування.
6. Ми вважаємо важливими особисте посвячення і жертовність заради суспільного блага замість взаємної недовіри і ворожнечі. Саме так, оскільки будь-які перспективні зміни вимагають посилення стійкості, моралі і культури, особистого прикладу.
В основу програмних документів закладено ЗАКОН УКРАЇНИ «Про громадські об'єднання» (zakon2.rada.gov.ua/laws/show/4572-17) та основи Хартії Вільної Людини, які відтворюють життєві орієнтири для колективу ГАО НАНУ.

Місто Київ
17 липня 2018 року.

Підписи:

Анатолій Відьмаченко
Борис Жиляєв
Олексій Стєклов
Григорій Дашкієв

Ініціативна група буде регулярно публікувати матеріали на Форумі ГАО. Бажаючі приєднатися можуть направляти свої повідомлення будь-якій особі, яка підписала Декларацію.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


File Attachment:

File Name: hf914a6c.doc
File Size: 894 KB
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.119 seconds
Powered by Kunena Forum